Escuchar

Concurs de Pòsters de Doctorat

Contenido en el idioma por defecto

IV Concurs de Pòsters de Doctorat (2019)
V Setmana dels estudis de postgrau

Els equips directius del Centre d'Estudis de Postgrau (CEP) i l'Escola de Doctorat de la UIB (EDUIB) anunciem que, durant la V Setmana dels Estudis de Postgrau a la UIB, (del 8 al 12 d’abril), se celebrarà el IV concurs de pòsters entre els alumnes de doctorat de la UIB matriculats aquest curs acadèmic 2018-2019. Hi haurà cinc premis de 150 euros, un per a cada branca de coneixement.

Durant la setmana del 8 al 12 d'abril estaran exposats els pòsters seleccionats en el passadís de la planta baixa de l'Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

Els cinc pòsters premiats seran aquells que siguin seleccionats per un tribunal format pels membres del Comitè Executiu de l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears i dos alumnes de doctorat.

Per a poder concursar basta enviar, abans del dia 29 de març de 2019, en format electrònic (no en paper), la proposta de pòster (un per cada concursant), per e-mail a l'adreça:  publicitat.postgrauarrobauib.es (indicar en l'assumpte «proposta de pòster»).

De totes les propostes, i per motius d'espai disponible de l'edifici, l'equip directiu del CEP i l'EDUIB triarà els pòsters a exposar.

L'EDUIB es farà càrrec de les despeses d’impressió dels pòsters seleccionats.

El lliurament dels premis es farà divendres dia 12 d’abril, en un acte oficial obert a tothom, en el Hall de l'Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

Moltes gracies per la teva col·laboració.

L'equip directiu del Centre d'Estudis de Postgrau